Krypto kunskap

 Vad vet du om Krypto?

Här talar jag lite generellt om krypto för dig som är ny i branschen och vill förstå en aningen bättre

Längre ner på sidan finns det länkar till en mängd ställen där du själv kan kika lite mer om du önskar.
Här är en lista på de vanligaste krypto i Sverige

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Ripple (XRP)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Binance Coin (BNB)
  • Cardano (ADA)
  • Polkadot (DOT)

  • Var kan vi investera någonstans?
  • Bitpanda är grundat år 2014 och anses vara en plattform som är användarvänlig och säker. Den är grundad i Österike och erbjuder en mängd investeringsalternativ som aktier, ädelbetaller, krypto med mer

Proffsen säger Diversify your income streams. (Hitta olika sätt att investera i). Har du inte hört det förr så kan det vara ett bra tips. Ingen vet med säkerhet vad som kommer hända med ekonomin. Det är dock säkert att vårt tidigare system som vi känner till håller på att förändras. Det är inte konstigt med tanke på att det mesta har genomgått stora förändringar de sista 100 åren. Dock är skolor och ekonomi, pengar något som har legat efter. 

Jag är själv eCredits ambassadör och visar i korta video klipp hur och varför det är klokt att investera i en valuta som inte helt kommit fram än. Vad bör vi titta efter och hur går det till. 

Jag har en gratis 5 steg kurs för medlemmar i vår ideella organisation Bbeabridge, det kostar endast 100 kr per år att vara medlem där. Då får du tillgång till dem. I annat fall kan du bli en del av vårt Team och då delar vi ut kunskap gratis om allt detta. Du kan bli upplärd genom AI och sen ta ett beslut om du vill vara med eller inte tryck här


(bilden tagen från cryptopolian.com)
I dag går det att köpa en Lamborghini för 100 dollar. (Dvs om du hade investerat 100 dollar i bitcoint) Tesla har nämnt i olika forum att de är troligt att de kommer ta emot DOGE inom kort. Den som lever får se. Men det går inte att helt bortse ifrån att en mängd människor bygger upp en enorm ekonomi, helt lagligt genom att vara öppna för krypto. Rätt eller fel det är upp till var och en att bedöma. 
I El Salvador finns Bitcoint och Dollar som valuta i National ekonomin i landet!




Det finns olika sätt att tjäna pengar på krypto, en är att köpa eller sälja krypto. Hade du varit en av de som satsade på exempelvis Etherium 2015 så kunde du vara förmögen idag. Titta själv vad en Etherium är värd. Tusentals kronor och till en början var de värda öre, du fick massor för en liten summa. 
Smart är att börja och prova med en liten summa. Du kan börja med en summa av 10 dollar på den plattformen jag nämner här. Det finns naturligtvis en uppsjö av både valutor och plattformar. 










www.cryptopolitan.com (Läs om kryptovärlden)

https://www.bitrue.com/assets (Köp sälj eller blockera krypto en tid och tjäna pengar, stalking)

https://blocktrade.com/ecredits/ (Läs mer om eCredits)


Vill du att jag om mitt team ska lära dig mer om allt detta så gå in här och hör av dig så ser vi till att skapa en studieplan för dig för att förstå och ta del av den här spännande världen.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spanska intensivkurs i Aragon

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

En häftig Business modell