Fortsätt till huvudinnehåll

Författare

 Författarskap, Ego och andlighet



Låt mig berätta lite om min historia och hur det förhåller sig med mina böcker och skrivandet.

Jag var 19 år när jag för första gången fick insikt i mitt kall att skriva och som ofta var människor ofta förvånade av det sättet jag skrev på oavsett om det var i skriv tävlingar eller om det var skildringar och så vidare. 

Det var först när min syster omkom i en bilolycka 1993 som mitt liv styrdes in på skrivandet igen. Den första dystopiska text häfte skrevs i samband med detta år 1995
Vad betyder då dystopi?

Berättelser som utspelar sig där något hemskt och dramatiskt hänt och vilket har förändrat situationen för människa och natur. Det brukar allmänt kallas dystopier. 
I många fall vilket även var mitt fall gestaltas en stor sorg som gjorde att den tidigare verkligheten går förlorad men som Fenix uppstår i texten en vilja att försöka ställa allt till rätta igen.

Fågel Blå, låt det gå! Den illusionsfria sanningen.

När en vän av dåtid inte på något sätt kunde förstå den fundamentala omsvängningen som skett i mitt väsen i den chock som olyckan som förorsakade min syster gav upphov till fanns det endast en väg kvar. 
Försöka skriva en bro som kunder bygga en bro mellan andlighet och Ego. Mellan den gamla Världen och den nya. 
I ett försök skrevs boken 1996 "Robin Hood bygger broar"
Den blev först publicerad 2017 

Robin Hood skapar broar:  Bbeabridge in positive

År 2018
Själkomma
Soulmatter (översättning Engelska)

År 2022
Alma (översättning Spanska)

Mina böcker



Film manus

Mitt första film manus gjordes år 1992 tillsammans med Pelle Wedlund som inte längre finns med oss. En härlig person med levande hjärta. 
Jag som hade ett stort intresse i arketyper skapade personligheterna och den mer känslosamma delen i filmen och Pelle stod för ramen så att säga. Tillsammans skapade vi ett Film manus på Svenska och Engelska som länge såldes på Amazon, och där för att var och en som önskade kunde skapa sin egen film så att säga. 

Min andra långfilm skrevs några år senare och handlar om tre olika historier som utspelar sig i olika tider i historien men går in i varandra när alla tre historier utspelar sig på samma ö.

Fem kortfilmer är också registrerade på Registros de propiedades intellectuales Barcelona. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spanska intensivkurs i Aragon

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

En häftig Business modell