"Öppna Porten till Din Inre Visdom: Ett Mentorsprogram för Självinsikt"


"Öppna Porten till Din Inre Visdom: Ett Mentorsprogram för Självinsikt"


Har du någonsin upplevt något mystiskt som påverkade dig och din framtid på ett oväntat sätt? Grattis! Det är möjligt att du då har varit i kontakt med vad som kallas det kreativa imaginära sinnet. Det är ett tillfälle när du som människa, utrustad med erfarenhet och kunskap, står inför dörren till något större än dig själv.

Om detta talar vi i vårt nya mentorsprogram hösten 2024. Detta är ingen vanlig kurs, utan den riktar sig till dig som inser att du har nått en verklighet du inte är helt nöjd med. Du vet att du har mer potential, men du är osäker på hur du ska nå dit.

Oavsett vilken religion du tillhör, eller om du inte har någon religiös tro alls, kvarstår ett faktum: det finns en kraft som styr naturens gång. Hösten följs av vinter, vattnet följer tyngdkraften och rinner nedåt, natten övergår i dag. I en värld som ibland känns upp och ner är det betryggande att veta att naturens lagar fortfarande gäller. Men vi människor kan ibland känna oss vilse och osäkra på vad som är rätt väg.

Den här möjligheten är inte skapad för att några få individer är perfekta. Istället bygger den på insikten att vi, som en grupp av människor, är starkare tillsammans. Vi stöttar varandra i en Mastermind-grupp fram till maj 2025.

Under denna tid läser vi en bok tillsammans och skapar utrymme för gemensam reflektion. Vi tränar också våra sinnen för att utveckla det sjätte sinnet och för att växa som individer.

Låter detta intressant? Självklart har det ett pris. Det finns personer som ägnar sin tid åt att översätta material och säkerställa att deltagarna får tillgång till ett rikt innehåll på svenska. Men det är du som bestämmer hur du vill delta och i vilken form du har möjlighet att vara med.

Skicka en förfrågan till info@hannikaoberg.com och skriv varför du vill komma med. Vi kommer starta vår första träff i oktober 2024. Vissa träffar personligen och andra online.

Läs mer nedan:



Den trettonde principen:

Det sjätte sinnet är dörren till visdom, genom vilket den oändliga intelligensen kan kommunicera frivilligt och självmant. Detta sinne kan endast förstås, assimileras och användas när de första tolv principerna är förvärvade och integrerade.

Genom detta undermedvetna, som också kallas det kreativa undermedvetna, förmedlas information via inspiration. Det är här idéer och planer kan slå ner som blixtar, som plötsliga insikter. Det sjätte sinnet fungerar endast när du har erfarenhet och förståelse för de tidigare tolv principerna. Genom detta sinne kan du få varningar om faror innan de inträffar, samt uppmärksamma och agera på möjligheter när de uppstår. Din skyddsängel står vid porten till visdomens tempel, redo att vägleda dig.

Författaren till detta material tror inte på mirakel i sig, utan på naturens naturlagar. Vissa av dessa lagar kan vara så mystiska att de kan verka mirakulösa. Det sjätte sinnet kommer nära ett mirakel, men följer ändå naturliga principer.

Det finns en kraft, en ursprunglig kallelse, en intelligens som genomsyrar varje atom och all energi som är tillgänglig för människan. Denna kraft är så intelligent och harmonisk att den styr allt perfekt. Genom denna filosofiska princip fungerar allt, har fungerat och kommer att fortsätta fungera.

Steg för steg kommer deltagarna i denna kurs att ledas genom materialet och praktiska övningar, för att närma sig en djupare förståelse av dessa principer. Genom att överbrygga skepticism kan vi förvandla fiktion till verklighet. Vi lär oss att dra nytta av våra hjältar, oavsett om de lever eller har gått bort.

I kursens material tittar vi in på personligheter som Carl Jung, Napoleon Hill och en mängd andra inom personlig utveckling. 

Var och en kan fortsätta tro på sina saker och vi går inte in på människors val av vägar om de är förankrade i heliga böcker eller läror. Vi respekterar allas val och vägar.

Garantera din plats idag. Tryck här


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spanska intensivkurs i Aragon

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

En häftig Business modell