Ett speciellt Event

 


27-28 September 2024 i Buddapest, Ungern

Aktivera dina mSP Asien


Det betyder att du som är aktiv i Lyconet och satsar på en alternativ inkomst, (som kommer ge dig passiv inkomst). Du har fått och får sedan månaden maj 1000 mSP i Asien. Vi vet idag att 1000 mSP = 1 aktie. Vi vet även att 1 aktie är ungefär värd 600 dollar.


Vad betyder då att aktivera mSP?


Vi som är marketer får incitament av företaget vilket betyder att eftersom vi använder plattformen, pratar om den och hjälper företag att växa är vi partners.

När vi använder plattformen MyWorld och handlar så aktiveras våra mSP på automatik. Det är bra. Det gör att ju mer vi shoppar genom plattformen, desto mer blir våra mSP aktiva. 

När våra mSP är aktiva kan ingen ta våra aktier, de är så att säga garanterade. 

För alla som åker på Eventet i Budapest blir alla våra aktier garanterade fram till den 31 december. 


Vad betyder det?


Sen i maj månad har sättet att få aktier förändrats. Tidigare fick vi 200 mSP varje månad, vilket betydde att det tog 5 månader för oss att få en aktie och bli aktieägare i MyWorld Asien. 

Sedan maj har vi fått 1000 mSP varje månad vilket gör att vi som är aktiva får en aktie varje månad = (maj - dec) = 8 aktier. 


Vi har även fått vetskap om att vi inte kommer kunna få fler aktier under dessa former.  Därför är det ett viktigt skäl för alla som har möjlighet och en önskan om att seriöst få aktier även komma med på eventet, om det fungerar.


Vi är några som har beslutat oss att åka på eventet. Vill du åka med oss så använder vi TravelWorld för vårt hotell.  Det finns väldigt bra hotell billigt på TravelWorld under dessa datum. 

Vi har beställt flyg dit med Ryanair och tillbaka med Wizzair. (Vi bokade via Bravofly som också är med vår plattform)

Är du intresserad och vill få lite stöd och hjälp med din resa så hör av dig. 

Våra möten är måndagar klockan 19 00 för teamet (onlineMeet/ fygxrsruuh)

Från och med september kommer det finnas möjlighet att komma till Strandvägen 67 som marketer och öva på olika färdigheter angående hur vi handlar och använder apparna. 

Det är en kostnad av 200 kr per månad om du kommer regelbundet eller 50 kr per dag om du kommer då och då. 

Onsdagsmöten är även till för nya personer, om du har vänner eller bekanta som kan vara intresserade så har de alltid förtur. 


I dag måndag kommer det att vara ett mycket spännande möte via Arnts Zoom möte. Jag skickar en länk till gruppen. Det är klokt att anmäla sig i god tid.


Med det sagt önskar jag er alla en fin vecka! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

Spanska intensivkurs i Aragon

En häftig Business modell