7 skäl till Crypto

 Förra året var tufft. Inflationen steg, affärerna tog en smäll och många experter förutspådde en recession. Så, vad kan du göra för att potentiellt ge ditt företag en fördel under 2024?

Vad sägs om att börja acceptera kryptovaluta?

Även om kryptovalutor länge har setts som ett spekulativt instrument, använder allt fler konsumenter dem för att köpa varor och tjänster. Fler företag, från jättar som Microsoft och PayPal till små och medelstora företag (SME), hakar på trenden och accepterar krypto. Så varför gör inte du det?

Komma igång

För att acceptera krypto behöver du en kryptovalutagateway – som den som erbjuds av eCredits. Detta gör det möjligt för Handlare och Kunder att ta emot och skicka kryptovaluta från en virtuell 'plånbok' till en annan i utbyte mot varor och tjänster. Överföringarna sker via blockchain-teknologi och är omedelbara, transparenta, oföränderliga och säkra.

Naturligtvis finns det kritiker av kryptovaluta. Men kryptovaluta har också många fördelar som överväger nackdelarna – och som gör det alltmer attraktivt för företag. Vissa experter tror att krypto är framtiden för det ekonomiska systemet – och att det inte finns någon väg tillbaka.

Det kan låta komplicerat, men det är lätt att komma igång. När du väl gör det, kommer du att undra varför du inte började tidigare!

Sju skäl att börja acceptera krypto under 2023:

  1. Ökad kundbas: Genom att acceptera kryptovaluta öppnar du ditt företag för en växande demografi och potentiellt expanderar din kundbas. Kryptoanvändare letar efter företag som accepterar krypto för inköp. Och genom att acceptera det, erbjuder du kunderna ett ytterligare sätt att göra inköp. Och det kan potentiellt vara bra för din bottenlinje.

  2. Säkerhet: Kryptovalutor finns på decentraliserade, offentliga blockkedjor. Kryptotransaktioner kan inte ändras eller förfalskas vilket gör dem säkrare. Kostsamma återbetalningar är ett minne blott. Konsumenter kan bara göra köp om deras konton har tillräckliga medel, och när en konsument gör ett köp med kryptovaluta, är transaktionen komplett, oåterkallelig – och finns på handlarens konto.

  3. Omedelbara transaktioner: Till skillnad från traditionella betalningar och banköverföringar kan kryptovalutautbyten – inklusive de mellan kunder och företag – ske omedelbart, dygnet runt. Inga fler väntetider för överföringar.

  4. Lägre transaktionskostnader: Företagare vet att standardavgifterna för kreditkort ligger mellan 1,5 % och 3,5 % eller mer, plus processoravgifter. Det kan bli en stor kostnad som äter upp vinsten. Eftersom kryptotransaktioner sker peer-to-peer, på blockkedjan, finns det mycket färre mellanhänder inblandade – och transaktionskostnaderna hålls låga.

  5. Tillgång till internationella marknader: Detta är en stor fördel, särskilt om du driver en onlineverksamhet. Med ett aktivt kryptokonto kan du ta emot köp från en verkligt global kundbas, utan rädsla för bedrägerier eller högre avgifter för internationella betalningar. Kryptovaluta eliminerar båda och låter dig nå en kundbas i över 55 länder runt om i världen där krypto används.

  6. Få dina kunder att knyta sig till ditt företag och dra nytta själv: Många kreditkort har lojalitetssystem – för konsumenter. Kryptovalutor kan konfigureras för att belöna både konsumenter och handlare.

  7. Förändringen är gradvis: Om du oroar dig för att acceptera krypto kommer att kräva att du omkonfigurerar helt, oroa dig inte. Du kan fortfarande ta emot kontanter, kredit- och betalkort. Men genom att acceptera krypto för köp kan du ta emot en ytterligare intäktsström, och en med några verkliga fördelar jämfört med traditionella betalningsalternativ.

Antalet Konsumenter och Handlare som använder krypto för dagliga inköp ökar, och det av goda skäl: Att acceptera krypto för köp är säkrare, mer skyddat och mer prisvärt än traditionella format som kreditkort och banköverföringar. Genom att acceptera krypto når du en ny och omfattande marknad av tidiga användare – och potentiella kunder. Och det är något bra.

Lär dig hur du kan börja acceptera krypto med ett eCredits-handlarkonto redan idag!



Var hittar du eWallet? Tryck här!

Var kan du lära mer om Crypto, tryck här

Behöver du lite stöd eller har frågor, boka en kostnadsfri tid här


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spanska intensivkurs i Aragon

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

En häftig Business modell