Spanska intensivkurs i Aragon

 Dags att få flyt på spanskan. Vill du kombinera kul och trevligt men samtidigt lära dig mer.

Sugen att lära dig spanska i Aragon?

Kombinera 7 dagar med intensiv spanska och lär känna Aragon. Vi ger dig möjlighet att komma till genuina platser, få unika upplevelser med erfarna lärare som talar både svenska och engelska utöver spanska förstås. 


I programmet ingår mat, logi, undervisnings material och utflykter varje dag. Vad som inte ingår är resan till Aragon och försäkring.(Se mer om route 66 längst ner på sidan)  / Unika resmål i Aragon (bil, motorcykel).

Åker du från Torre Vieja finns det möjligheter att boka plats i minibuss för bra priser vid varje kurstillfälle. 

Boka genom att trycka på länken här

Kursen kostar inte skjortan utan endast 3990 kr per person. För bra för att vara sant. Nej men däremot är det först i kvarn som gäller. Vi har max 10 personer per vecka. (Undervisningen sker i grupper a 5 personer).

Vill du ha mer information eller garantera din plats skriv till info@rekoretreat.orgLär känna "Route 66" som upptäcker ursprunget till kungariket Aragon

Aragón är en pionjär i Spanien inom Slow Driving, en framgångsrik turismprodukt som lanserades 2018 med sexton vägrutter. Vad består den av? Det skulle inte finnas någon bättre definition än en Aragonese Route 66, det vill säga att upptäcka okända och ovanliga hörn av vår region bakom ratten.

En dag är det tur för Origins Route of the Kingdom of Aragon. En lugn rundtur låter dig upptäcka, i två etapper, ursprunget till kungariket Aragon, besöka platser som det imponerande klostret San Juan de la Peña med dess kungliga pantheon och dalarna som gav upphov till Aragóns födelse, Hecho och Ansó, de grönaste dalarna i de aragoniska Pyrenéerna.

Det finns olika möjligheter att utforma gruppen som har andra intressen. 

Kombinera ridsport med spanska lektioner. Kombinera vinprovning, keramik och konstklasser, utflykter till Zaragoza och omgivningar. Skriv dina önskemål och intresse områden. 


Länk till de första orden på spanska tryck här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

En häftig Business modell