Fokus problemlösning

 


Mentorkurs: Entreprenörskap, Mastermind och Alternativ Ekonomi

Kursmål:

  • Att ge deltagarna en grundläggande verktyg och förståelse för hur den nya tidens ekonomi ter sig och vad vi kan göra för att förbereda oss.

  • MasterClass: Uppgradera ditt tankesätt för framgång

    Introduktion:

    Har du en gnagande känsla av att du inte når din fulla potential. Det är något som fattas. Ta det då lugnt, det är mycket vanligt. Vi människor vet det vi vet och vi vet det vi inte vet. Har du någon gång tänkt på att det mesta i livet ligger i ett område där vi inte har en aning om att vi inte har en aning. Vi vet inte ens att det existerar.

  • Just därför behöver vi alla mentorer och även coacher till och från.

  • Mentorer och "Forrunners" alltså personer som har gjort resan en aning innan oss.

Den fjärde industrirevolutionen: En möjlighet för alla

Den fjärde industrirevolutionen (4IR) är en tid av enorm förändring


Att uppnå frihet och trygghet: En personlig resa

Frihet och trygghet är två grundläggande mänskliga behov. De är som många saker i livet resultat av att först sett möjligheten av att inte längre ha kvar den säkerhet som tidigare generationer haft som vi ser behovet av att hitta tillbaka till en trygghet.

Fasta arbeten är enligt de flesta experter förbi på grund av AI och ny teknologi. Vad står då kvar?

Entreprenörskap, passiv inkomst, investeringar i bästa fall, strö jobb, omskolning, arbetslös, det finns säker en hel del alternativ, men är de goda nog?


The Enterprise I recommend kan vara en möjlighet på flera sätt, men det är viktigt att granska det kritiskt innan du bestämmer dig. Här är några saker att tänka på:

Möjliga fördelar:

  • Tjäna pengar på shopping:  Marknadsför sig som ett sätt att tjäna pengar genom att handla hos anslutna företag. Du kan få pengar genom att rekommendera och lära andra hur det här eko företaget fungerar. Det finns många sätt att skapa passiv inkomst i den här företaget därför har jag valt att finnas i det här företaget och hjälpa fler känna till det och visa vägen till ett alternativ att bygga en alternativ ekonomi och på det sätt uppnå de två grundläggande saker som jag nämnde tidigare frihet och trygghet.

Boka en tid för ett samtal tryck här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

Spanska intensivkurs i Aragon

Utan Ego är vi Ett