Bbeabridge Event och Sommar aktiviteter

 


Bbeabridge Event

Höst och Vår

Du är välkommen!


Konfirmera när och vilka aktiviteter du kommer att delta i:


Ett Bbeabridge Event innehåller aktiviteter för alla i familjen.

Vi äter och delar erfarenheter, lär känna andra. Musik och trevligt sällskap


Nästkommande Event Hösten 2024






Sommar aktiviteter i Spanien 2024. En vandring till Santiago Compostela 7 dagar i Galicien 16 juni - 27 juni mer info tryck här

En guidad tur till Maria Magdalenas grotta i Frankrike, från Barcelona den 16 juli - 22 juli 2024 mer info tryck här

Intensiv kurser i spanska tryck här

Lär känna Aragon tryck här

Mer frågor om Spaniens aktiviteter tryck här

 

www.bbeabridge.se

Blog https://bbeabridge.blogspot.com/

Frågor:

Info@bbeabridge.se 

+46 0735992791




Är du medveten om den viktiga rollen som medlem i den ideella föreningen Bbeabridge kan spela? Genom att vara en del av vår förening kan du hjälpa till att skapa broder- och systerskap mellan Spanien och Sverige, och faktiskt hela världen, genom att vara en bro till andra.

Det kostar endast 100 kronor per år att vara medlem, men tillsammans kan vi göra mycket mer för många fler. Genom vår gemensamma ansträngning kan vi bidra till att förändra världen till en plats med starkare sammanhållning och sprida budskapet att gemenskap är en källa till glädje och samhörighet. Tryck här för att bli medlem

Så var med oss och låt oss tillsammans skapa en bättre värld! Att vara medlem i Bbeabridge är inte bara en handling av generositet, det är ett steg mot en mer enhetlig och givande värld.












Bbeabridge har Event Vår och Höst, vi har kurser under året, vi har en julkalender i december. Bbeabridge för ut ungas röst i vuxen världen. Vi bygger broar och inspirerar fler till att vara en bro till varandra. Vi vandrar tillsammans och skapar broderskap och systerskap mellan länder.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spanska intensivkurs i Aragon

Utan Ego är vi Ett